Moeizame overwinning aan sv DSO-zijde - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Moeizame overwinning aan sv DSO-zijde

Moeizame overwinning aan sv DSO-zijde

DHC 1

1 - 3

DSO 1

Competitie

1e klasse B

Datum

13 mei 2023 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark DHC Brasserskade
Sportring 2
2616LK
DELFT
tel. 015-2120166

Dhc.jpgdso.png


                     

Na een week pauze gingen de mannen van trainer Bert de Best weer de wei in, en wel tegen de hekkensluiter DHC uit Delft. Deze mannen begonnen aan de match. Sven Wolsheimer (Keeper) Jeffrey Aarts-Jurian Koevoets-Jelle Boeije-Sahr Kabuta-Eddie Kaffa-Delano de Rooij-Geert Koren-Joep Roovers-Brandon Tichem-Tim Ceder. De bank was weer goed bezet, Timo Reinhardt-Floris Boeije-Daley Windhorst-Wesley Vaes-Azar Ghennem-Anouar Zibouh-Jurdany Koster.

sv DSO begon gretig aan de wedstrijd en in de 5de minuut was het al raak. Een voorzet van rechts van Joep Roovers belande voor de voeten van Jurian Koevoets en die schoot de bal toch wel subliem binnen 0 - 1.

Maar in de 10e minuut was het even niet opletten achterin en de 1 – 1 was een feit. Het leek of sv DSO toch wel wat geschrokken was. In de 15e minuut was er even een doorbraak van DHC en Eddie Kaffa moest even aan de bel trekken, dus geel. We kregen ook nog een drink pauze tot mijn verbazing. Er gebeurde niet veel de wedstrijd leek wel dood te bloeden. Tot er iets gebeurde in de 35e minuut een speler van DHC ging naar het (kunst)gras en bleef roerloos liggen terwijl er geen andere speler in de beurt was. De wedstrijd werd tien minuten stil gelegd. Achteraf bleek dat de speler het toch aan zijn hart had. In de 45e minuut was het Tim Ceder die doorbrak en bijna de bal achter de keeper van DHC kopte. Nog geen minuut later was het Delano de Rooij die zijn schot net over de deklat zag gaan. De thee werd heet gedronken en trainer Bert de Best sprak zijn mannen toch wel gretig aan. In de 47e minuut was het Geert Koren die zijn schot net naast de paal zag gaan. sv DSO bleef hoog druk zetten. In de 53e minuut was het Jurian Koevoets met een rusch over links maar hij zag zijn actie in het zijnet belanden. Maar zes minuten later was het Delano de Rooij die even van de 20 meter snoeihard inschoot 1 – 2. Één minuut later werd er gewisseld en Joep Roovers en Eddie Kaffa gingen eraf en Wesley Vaes en Timo Reinhardt kwamen er voor in de plaats. In de 70e minuut weer een drink pauze en Tim Ceder ging naar de kant en Anouar Zibouh verving hem. Het was even zes minuten stil aan beide kanten maar toen ging Jelle er vandoor over rechts en die bediende Timo Reinhardt wel zo makkelijk dat die de 1 – 3 aantikte. Jurdany Koster werd ook nog gebracht voor Brandon Tichem ook Jelle Boeije ging eraf en Floris Boeije verving hem. Het was gedaan met DHC, het was aan sv DSO-zijde nou ook weer geen goede match maar de drie punten gaan wel mee naar Zoetermeer.

 

Volgende week zaterdag 20-05-2023 spelen de mannen van trainer Bert de Best thuis tegen HVV, dit is een kampioen wedstrijd aan een gelijk spel heeft de sv DSO genoeg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!