Noordweg 26
2291EE
WATERINGEN
tel. 0174-292779

Verdedig En Loop Op, dat is dus wat er ook gebeurde deze zaterdagmiddag. De mannen van trainer Bert de Best begonnen best gretig aan de match. Een ieder stond paraat en werkte keihard. De Best begon weer met Jeffrey Aarts in de spits, de lange centrale verdediger deed het verleden week wel scoren. De druk aan beiden kanten lag hoog, maar de beiden teams stranden steeds rond de zestien. Een aanval aan sv DSO-zijde deed Jeffrey Aarts bijna scoren maar de bal belande net naast de goal. Deed Velo dan niets beter dan sv DSO, jawel hoor een schot vanaf rechts ging net naast de paal van doelman Sven Wolsheimer. In de 20e minuut was er een goede combinatie tussen Joep Roovers en Timo Reinhardt op links maar hun inzet werd niet beloont. In de 27e minuut was de scheidsrechter even de weg kwijt want onze rechtsback Daley Windhorst kreeg een onterechte gele kaart. Één minuut later moest de keeper van sv DSO bijna de bal uit de goal halen maar een schitterende safe van diezelfde goalie voorkwam de 1 – 0. De wedstrijd kabbelden alle kanten op. Tot in de 42e minuut Sven Wolsheimer tot twee keer naar de hoek moest en behoede de voorsprong aan VELO 's kant. Daley Windhorst trok nog even van leer in de 44e minuut zijn snoeiharde schot ging net voorlangs. Trainer Bert de Best sprak zijn mannen toch stevig aan in de rust. Dit was ook gelijk te zien want sv DSO zette gelijk vanaf kiet hoog druk.

Toch zijn goede spel van onze spits Timo Reinhardt vond de trainer dat er wat nieuw bloed in moest en Anouar Zibouh verving hem in de 54e minuut. Het leek voor de neutrale toeschouwer of de wedstrijd op slot zat. In de 68e minuut greep de Best weer in en naar de kant gingen Joep Rovers, Tim Ceder (die een goed spel had maar leeg was) en Nicky Koss, er in kwamen Brandon Tichem, Geert Koren en Tristan Dijkhuizen.

In de 70e minuut een aanval over links waar Jered Badal zich vrij speelde maar hij zag zijn schot net naast de paal belanden. Deed VELO dan helemaal niks goed, ja hoor want in de 71e minuut werd er een corner genomen en die belanden in het net van keeper Sven Wolsheimer de 1 – 0 was een feit. De best wisselde nog één keer en haalde centrale verdediger Jeffrey Aarts naar de kant en Delano de Rooij verving hem. sv DSO had toch het betere spel de druk was hoog en uit een corner werd bijna de 1 – 1 ingekopt door Anouar Zibouh.

Verdedig En Loop Op speelde het spel wel heel sluw uit, veel vertragingen van de goalie. Het was sv DSO wat eigenlijk aan het kortste eind trok en ging met nul punten terug naar Zoetermeer.

Zaterdag 15-10-2022 spelen de mannen van de Best thuis tegen Die Haghe om 14:30 uur.