2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Na een 4 daagse trip naar Portugal waar er intensief werd getraind en aan teambuilding werd gedaan word nu het serieuze werk weer opgepakt.
Werd en wel gewonnen van 3e klasser ESA uit Arnhem met 8 – 2, wacht er nu een ploeg die maar die 4 punten achter ons staan.
Zaterdag 21-01-2023 een toch wel koude middag op Sportpark Bentwoud en ook mistig.
Wippolder kwam niet alleen op de thee.
Want de eerste tien minuten waren voor hun.
sv DSO was nog niet helemaal wakker maar de rollen draaiden om.
Want in de 8e minuut was er een goede combinatie van rechts naar links en de kleine maar zeer dappere Timo Reinhardt zette de 1 – 0 op het scorebord.
Niet veel later kreeg de goed spelende Geert Koren een gele kaart.
In de 16e minuut was het Daley Windhorst die zijn bal in het zijnet zag belanden.
Nog geen drie minuten later was het Anouar Zibouh die recht op de keeper van Wippolder schoot.
Ook Jeffrey Aarts kreeg een gele prent door praten.
Niet veel later in de 24e minuut kreeg Sven Wolsheimer een te zachte terug speelbal en moest zich rekken om de bal net naast zijn goal te tikken.
Ondanks deze goede redding moest hij twee minuten later toch de bal uit het net halen 1 – 1.
Wippolder werd weer wat sterker en sv DSO ging wat achteruit voetballen toch wel enigszins geschrokken van de gelijkmaker.
De thee werd toch wel heet gedronken en trainer Bert de Best sprak zijn mannen bemoedigende woorden toe.

Twee minuten na de thee kreeg ook Wesley Vaes een gele kaart.

Maar drie minuten later was het diezelfde Wesley Vaes die een niet te missen voorzet van Timo Reinhardt achter de goalie van Wippolder schoot 2 - 1.
Maar de koek was nog niet op want in de 52e  minuut was het Joep Roovers die een gat trok in de verdediging van Wippolder en bediende Wesley Vaes en die schoot de bal snoeihard binnen 3 – 1.
In de 56e minuut was het de sluwe Timo Reinhardt die zich zelf vrij speelde maar zijn bal belande recht in de handen van de keeper van Wippolder.
In de 62e minuut werden Wesley Vaes en Anouar Zibouh naar de kant gehaald en Brandon Tichem en Ziad Mohammed kwamen erin.

In de 70e minuut was het Joep Roovers die Brandon Tichem slim aan speelde maar die zag zijn schot geblokt worden.
In de 78e minuut werd de goed spelende Sahr Kabuta gewisseld en Jered Badal kwam voor hem.
Wippolder werd wat brutaler en kwamen wat kleine kansjes maar sv DSO stond goed achterin.
In de 87e minuut kreeg Timo Reinhardt de bal in de diepte aangespeeld maar hij zag zijn schot net naast gaan.
De leidsman had er zin in want hij liet bijna zes minuten door voetballen.
sv DSO speelde toch wel een goede pot voetbal en verdiende het om de punten in Zoetermeer te behouden.

Aanstaande dinsdag 24-01-2023 speelt sv DSO uit tegen Westlandia (zondag) om 20:00 uur dit is voor de Haaglandencup.

Zaterdag 28-01-2023 spelen de mannen van trainer Bert de Best een uit wedstrijd en wel tegen het Haagse HVV op Sportpark De Diepput gelegen aan de van Hogenhoucklaan 37 om 14:30 uur.