De Poort 8
2631PT
NOOTDORP
tel. 015-3109726

24-09-2022 zaterdagmiddag 15:00 uur eindelijk we gaan beginnen en gelijk een goede tegenstander.

Trainer Bert de Best stuurde deze elf de wei in, Sven Wolsheimer, Daley Windhorst, Jeffrey Aarts, Dylano de Rooij, Floris Boeije en Jered Badal vormden de achterhoede, middenveld met Brandon Tichem, Nicky Kos en Geert Koren en voor Timo Reinhardt en Sahr Kabuta.

Maar de bank mocht er ook wezen, Joep Roovers, Finn Brandt, Eddie Kaffa, Tim Ceder, Jim Raaf en Wesley Teeuwisse.

Nootdorp begon toch wel gelijk hoogdruk te zetten.

In de 3e minuut was het bijna raak de spits van sv Nootdorp kwam één op één te staan met Sven Wolsheimer maar deze kwam subliem zijn goal uit en pareerde bal perfect.

Maar vijf minuten later was het Brandon Tichem die de bal snoeihard op de paal schoot bij sv Nootdorp.

sv Nootdorp hanteerde steeds de lange bal maar de verdediging van sv DSO gaf geen krimp.

In de 16e  minuut was het bijna raak voor sv DSO Geert Koren kreeg een vrije schietkans maar de keeper van sv Nootdorp kreeg de bal recht in de handen.

Daarna was de wedstrijd wat kabbelend het kon alle kanten op.

In de 32e minuut was het Timo Reinhardt met een solo maar hij zag zijn schot net naast gaan.

Deed sv Nootdorp niets terug dan, jawel hoor in de 43e minuut was het raak even niet opletten aan sv DSO-zijde en de 1 – 0 was een feit.

Trainer Bert de Best zette in de rust even de puntjes op de denkbeeldige I.

Maar het was toch sv Nootdorp wat gelijk weer hoogdruk zette in de eerste minuten van de tweede helft.

In de 50e minuut was het weer raak aan sv Nootdorp-zijde en de 2 – 0 was geboren.

In die zelfde minuut werd Jered Badal gewisseld voor Finn Brandt, en die zelfde Finn Brandt scoorde vijf minuten later de 2 – 1.

Maar nog geen twee minuten later was het Sahr Kabuta die met een solo op links de verdediging van sv Nootdorp dolde en één op één kwam te staan met de keeper van sv Nootdorp maar hij zag zij schot gepareerd worden door de goalie.

In de 60e minuut werd Brandon Tichem gewisseld en Joep Roovers kwam voor hem.

Elf minuten later was het raak aan sv DSO-zijde een bal van Sven Wolsheimer belande voor de voeten van Sahr Kabuta en die was zo slim om de goalie van sv Nootdorp de bal achter zich uit het net kon halen 2 – 2.

Die zelfde Sahr Kabuta werd na drie minuten later gewisseld en Tim Ceder kwam.

Even was er wat druk en dit resulteerde in de 3 – 2.

Maar de sv DSO was niet aangeslagen en ging pressie voetbal spelen.

Dit resulteerde in de 94e een doelpunt van Tim Ceder, maar de leidsman ging op in het verhaal van de grens en die constateerde een vermeend buitenspel.

De leidsman werd toch hierop aan gesproken maar trok zijn beslissing niet in, dus sv DSO kreeg de deksel op hun neus.

Volgende week 01-10-2022 spelen de mannen van trainer Bert de Best thuis tegen UVS uit Leiden en wel om 14:30 uur.