Sportpark Bentwoud dinsdagavond de mannen van trainer Bert de Best nemen het vandaag op tegen de wit\blauwe uit Zoetermeer.

Afgelopen zaterdag werd er weer gewonnen, dus de neuzen moeten vandaag ook weer dezelfde richting opstaan.

sv DWO kwam niet zomaar even op bezoek, er werd gelijk hoog druk gezet.

sv DSO was toen nog even zoekende, maar voetbalde zich onder de druk uit.

Een zeer gedisciplineerde achterhoede maakte goede combinaties met het middenveld en de opkomende backs.

In de 12e minuut werd Pepijn de Pagter goed aan gespeeld maar hij zag zijn schot net naast gaan.

Nog geen drie minuten later was het Geert Koren die Timo Reinhardt aan het werk zette maar ook hij zag zijn schot net naast gaan.

Deed sv DWO dan niets,  jawel wat plaagstootjes maar de sv DSO kwam niet in de problemen.

In de 17e  minuut zag Pepijn de Pagter zijn snoeiharde schot gepareerd worden door de keeper van sv DWO.

In de 21e minuut was het Geert Koren met een actie maar die werd hard in het gezicht geraakt en bleef roerloos liggen.

Even een opfris beurt en Geert Koren kon weer verder.

De 23e minuut was het sv DWO dat toch even aan de bel trok en wat kleine kansjes kregen.

Maar de sv DSO werd weer wakker wat resulteerde in een actie van Brandon Tichem die met een sublieme curve helaas de paal trof.

In de 38e minuut werd een corner van de sv DSO door Tim Ceder ingekopt maar wonder boven wonder ging de bal niet tegen de touwen maar via de paal er weer uit.

Nog geen vier minuten later was het weer Brandon Tichem die alleen in de zestien de bal recht op de keeper schoot.

Ook Timo Reinhardt die hard werkte zag zijn schot net naast de paal belanden.

De thee werd heet gedronken en trainer Bert de Best bracht wat vers bloed in de ploeg.

Dit was een goede zet van de trainer, wat in de 50ste minuut resulteerde in de 1 – 0 door een slimme pas van Geert Koren op Brandon Tichem, de kogel was door de kerk.

Nog geen 8 minuten later was het de sluwe Joep Roovers die een actie op het middenveld begon en zich zelf beloonde met de 2 – 0.

Maar de sv DWO gaf niet op en gaf toch zo nu en dan een plaagstootje.

Vanuit een corner van sv DWO werd er bijna gescoord de bal belande op de lat bij keeper Sven Wolsheimer.

Maar sv DSO bleef door gaan, een vrije trap op zo’n 25 meter van de goal van sv DWO waar Geert Koren achter ging staan, en die zag zijn bal via een sv DWO’er over de keeper heen in het net belanden 3 – 0.

Toch even niet opletten aan sv DSO-zijde en de 3 – 1 was een feit.

Maar een paar minuten later was het Tristan Dijkhuizen die Daley Windhorst weg stuurde en die bedacht zich geen moment en zette de

4 – 1 op het scorebord.

De klok stond op de 90ste minuut en de koek was nog niet op Joop Roovers kreeg een sublieme pass van achteruit en de bal stuiterde wat en met een prachtige lob werd de 5 – 1 aangetekend.

Al met al was de trainer Bert de Best zeer tevreden op zijn mannen.