doelpunt rijke avond voor de vrouwen 1 van sv DSO

Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Het is woensdagavond 30-03-2022, 20:00 uur sportpark Bentwoud het is koud en guur, de pupillen van de nieuwe trainer Mario Bastiaan en manager Isa Toet nemen het op tegen de nummer 11 ARC VR 2 (12 uit 12), waar sv DSO op 12 staat (7 uit 14), dus de messen zijn geslepen. Trainer Mario Bastiaan begon met deze elf, in de goal Coraleigh daarvoor Rowan en Tahnee links Femke en rechts Isa, midden Evelyne Amber en Daisy en in de voorhoede Julia H Tanya en Danique, de trainer had nog wat troeven op de bank zitten, Veronica Lorainne Isabel Jaimy en Annelot. Wat er was besproken werd ook gelijk omgezet in daden, vooruit en hoog druk zetten was het motto. Dit resulteerde in de 3de minuut al tot een doelpunt van Julia H op aangeven van Danique de 1 – 0 was geboren. Nog geen vier minuten later was het  weer het aangeven van Danique op ditmaal op Evelyne die haar bal voorlangs zag gaan. ARC werd langzaam wakker want in de 11de minuut moest de keepster Coraleigh van sv DSO-zijde even alle zijlen bij zetten want de spits schoot snoeihard in maar een fantastische redding van haar. In de 17de minuut was het Danique die met een solistische solo langs de verdediging van ARC pareerde maar ze kon de touwen niet vinden. In de 28ste minuut was het de middenmid Amber die haar bal net over de goal van ARC zag belanden. Deed ARC niets terug jawel maar het bleef bij een paar plaagstootjes. In de 30ste minuut gingen naar de kant Rowan Julia H Daisy Evelyne en Femke laatst genoemde speelde in de dertig minuten een wereld partij, erin kwamen Lorainne Veronica Isabel Jaimy en Annelot. En een minuut later ging  Annelot er met de bal van door en zag haar bal in het zijnet belanden. De 38ste minuut was er een goede combinatie tussen Amber en Tanya, waar Tanya haar bal in de verre hoek schoot 2 – 0. De klok tikte verder en het spel werd alleen maar aantrekkelijker aan sv DSO-zijde. ARC kwam nog voor rust bijna op de 2 – 1 maar de goed keepende Coraleigh wist dit te voorkomen.

De trainer zette nog even de puntjes op de spreekwoordelijke I in de rust. Dit resulteerde in de 47ste minuut op een goed schot van Tanya maar die zag haar bal net over de deklat gaan. Isabel ging in een duel lelijk naar de grond en bleef roerloos liggen, maar na een minuut of vijf krabbelde ze toch weer overeind. ARC kreeg wat meer grip op de wedstrijd en de spits van ARC zag haar bal uiteen spatten op de lat.

Door een goede combinatie op het middenveld in de 64ste minuut werd Evelyne goed aangespeeld randje zestien en die dacht geen moment na en schoot haar bal keihard in 3 – 0. Toen werd het raak schieten aan sv DSO-zijde alles klopte er werd goed gevoetbald doelpuntenmaaksters Annelot 4 – 0, Lorainne 5 – 0, Julia H 6 – 0 en last but not least nog een keer de sluwe Julia H 7 - 0. De trainer was zeer content met dit resultaat.

A.s. zaterdag spelen de vrouwen van trainer Mario Bastiaan vriendschappelijk tegen s’ Gravenzande VR 3 thuis (let op de tijd) om 11:00 uur.