Bloemerd 2
2353BZ
LEIDERDORP
tel. 071-5893450

Zaterdag 30-04-2022 het is een late wedstrijd voor de meiden van trainer Mario Bastiaan en teammanager Isa Toet, de wedstrijd begon pas om 15:55  uur dus wachten bijna een half uur. Daar het verleden week nog met 2 – 0 gewonnen heeft van NSV’46 is het vandaag weer andere koek RCL staat negende met 18 punten en sv DSO elfde met 16 punten dus de messen zijn geslepen. In de wei stonden Coraleigh (keepster) rechts Sanne centraal Lorainne Amber en links Femke middenveld met Evelyne Sara en Isa voor Julia H Tanya en Chiara, op de bank zaten Iris en Isabel. Het was gelijk prijs schieten aan sv DSO kant. Isa gaf een slimme steekpass op Chiara die Tanya in stelling zette en die schoot de bal tegen de touwen, dit alles in de eerste minuut. RCL was geschrokken en sv DSO bleef maar komen. Maar in de 3e minuut was het een redding van Coraleigh maar die bleef roerloos liggen in de vijf meter, helaas moest zij gewisseld worden en Iris verving haar. Maar RCL kwam toch af en toe met een plaagstootje. 10e minuut Amber op Chiara die weer Tanya voor de keepster zette van RCL maar zei zag haar schot voorlangs gaan. Zo kabbelde de wedstrijd een paar minuten op en neer tot Sara Tanya weg schoot en die net over de deklat schoot.

In de 30e minuut kwam Isabel voor Isa. Nog geen drie minuten later was er een fout op rechts en de linksbuiten van RCL bracht de bal voor en die verdween achter Iris 1 – 1. Maar sv DSO deed waar het voor kwam en in de 38e minuut was het Sara die Julia goed bediende en haar voorzet kwam bij de sluwe spits Van sv DSO Tanya en de 1 – 2 was geboren. Maar nog geen minuut later was het raak voor RCL 2 – 2. In de 40e minuut ging Sanne aan de kant en Isa kwam voor haar. Trainer Mario Bastiaan zette de poppetjes even anders neer in de tweede helft, zo ging Lorainne rechts buiten spelen Isabel voorstopper en Chiara zakte een plaats. Gelijk hoog druk zetten en dit resulteerde gelijk in de eerst minuut van de tweede helft een kans op voor Tanya maar die schoot net over. Maar RCL was ook wakker want nog geen twee minuten later was het de spits die snoeihard in schoot en Iris kon de bal net pareren. Zo bleef het een kat en muis spel sv DSO aanvallen en RCL achter uitlopend. Dit was echt een wedstrijd voor de trainer hij zag zijn pupillen kans op kans creëren maar de bal bleef uit het net. RCL kwam af en toe wel even naar voren maar de achterhoede aan sv DSO-zijde stond goed. De wedstrijd kabbelde naar zijn einde en de leidsman floot voor de laatste keer in de 89e minuut eindstand 2 – 2.

Volgende week spelen de meiden van Trainer Mario Bastiaan weer een uitwedstrijd en wel tegen de meiden van ARC VR 2  om 14:15 uur.

Adres ARC sportpark Zegersloot Olympiaweg 6 te Alphen aan de Rijn.