3039MA
ROTTERDAM
tel. 010-4672918

Blijdorp MO 19 – 1 – DSO MO 19 – 1

Een typische maandagavond wedstrijd 04-10-2021 de meiden van trainer Mario Bastiaan en leidster Isa Toet vertrokken al vroeg uit Zoetermeer. De wedstrijd werd om 19:30 uur een feit. Daar er verleden week nipt gewonnen werd van Quick-Boys met 4 – 3 was dit toch andere koek. Gelijk hoog druk aan sv DSO zijde waarin in de eerste minuut al bijna de 0 – 1 werd aangetekend door Sascha die schoot net voorlangs door een goede bal van Danique. Maar nog geen vier minuten later was het een lange bal van Blijdorp en de spits kon makkelijk scoren 1 – 0. Nog  geen  minuut later was het de sluwe Angel die de 1 – 1 aantekende. Weer een lange bal van Blijdorp waarop de keepster Iris de bal nipt uit de doelmond kon houden. De verdediging van sv DSO was blijkbaar toch nog niet wakker. Maar in de  11de minuut door het goede doorzetten van Angel kon Amber T de bal in de hoek schieten 1 – 2. In de 17de minuut was het weer door het niet doordekken aan sv DSO dat de spits van Blijdorp de 2 – 2 kon binnen schieten. Dit werd trainer Mario Bastiaan te veel en gooide wat om in de verdediging. 21ste minuut was het toch weer de verdediging van sv DSO door een fout achterin en de 3 - 2  werd aangetikt. Maar sv DSO bleef toch goed voetballen ondanks de kleine foutjes zo ontstond er een pass van Julia op Fliss die net voorlangs schoot. In de 33ste minuut was het Danique op rechts die de verdediging van Blijdorp helemaal kapot speelde maar zag haar inzet op de paal belanden maar in de rebound Fliss toch de touwen liet bewegen 3 -3. Nog geen twee minuten later was het dezelfde Danique die een formidabele lob over de keepster van Blijdorp de 3 – 4 maakte. De verdediging stond beter aan sv DSO kant. 38ste minuut een slimme pass op de goed doorgelopen Sascha en die ook op haar manier het net liet bewegen 3 – 5. Door een foute beslissing van de scheidsrechter de bal was de zestien niet uit geweest en er werd een corner gegeven voor Blijdorp daaruit kreeg Isa aan sv DSO zijde de bal in de kluts uit een corner op haar bovenarm en er werd naar de stip gewezen de 4 – 5 werd geboren. Er werd weer afgetrapt en gelijk werd er goed gevoetbald op het middenveld aan sv DSO zijde en dit bracht Angel in een goede schot positie en die lobde de bal over de keepster van Blijdorp 4 – 6. Sv DSO ging nog beter voetballen want Angel gaf een slimme steekpass op Sacha en die schoot snoeihard binnen in de 44ste minuut 4 – 7. We gingen met een gerust hart naar de thee en roken dat er veel meer te halen viel. Tweede helft nog geen twee minuten oud was het weer Danique die een goaltje mee pikt 4 – 8. Sv DSO ging dus gewoon door waar het al een tijdje mee bezig was scoren want weer Angel tikte de 4 – 9 aan. Diezelfde Angel had er nog geen genoeg van en weer een lob over de keepster van Blijdorp in de 52ste minuut de dubbele cijfers waren een feit 4 – 10. De verdediging van sv DSO werd even door een plaagstootje van Blijdorp weer even wakker geschud maar loste het goed op. Het feestje werd alleen maar beter want weer Danique in de 60ste minuut 4 – 11. Zo ging het maar door weer een slimme bal van Danique op Annelot 4 – 12. Ook Angel zat niet stil de doelpunten machine aan sv DSO zijde scoorde in de 88ste minuut weer 4 – 13. De koek kon niet op want het goede doorzetten van Annelot was het Sascha die de eindstand op het scorebord deed zetten 4 – 14. Al met een doelpuntrijke avond voor de meiden.

Zaterdag spelen de meiden uit tegen EMM’21 uit Roelofsarendsveen Sportpad 17 2371PP telefoonnummer 0713312957 om 15:00 uur.