Altiorplein 1
2461VT
TER AAR
tel. 0172-609032

Zaterdagmiddag 06-11-2021 trainer Mario Bastiaan en manager Isa Toet reisden samen met de meiden af naar het pittoreske dorpje Langeraar. Precies 15:00 uur werd er afgetrapt en sv DSO zette gelijk de druk hoog wat in de 5de minuut al resulteerde in een schot van Danique maar zij zag haar schot gepareerd worden door de keepster van Altior. Maar Altior gaf gelijk antwoord en dit schot van de spits van Altior nog geen twee minuten later ging voorlangs. Amber B werd gewisseld en Evelyne kwam. In de 10de minuut was er een sublieme pass van Isa B die Danique weg stuurde en deze bracht Loraine voor de goal die het net liet bewegen 0 – 1. Julia kwam erin voor Evelyne in de dertiende minuut. In de 16de minuut was het weer Danique die de verdediging zoek speelde van Altior maar zij zag haar schot net voorlangs gaan. Diezelfde Danique bracht Loraine voor de keepster van Altior maar zij zag haar bal in de handen  belanden. Maar Altior bracht hun spits in de doelpuntrijke positie maar Amber T gaf de spits een klein duwtje waarmee zei de bal kon veroveren. De achterhoede stond goed op links met Anne die veel vuil werk opknapte en de centrale Tahnee die veel gaten dicht liep. Het middenveld met Isa L en Annelot en Julia speelden goed en brachten de spitsen toch steeds voor de goal van Altior. In de 19de minuut werd Angel gewisseld en Sascha kwam voor haar. sv DSO bleef maar vooruit voetballen wat resulteerde in de 20ste minuut uit een voorzet van Danique op Sacha die de bal panklaar legde voor Loraine die bal simpel binnen schoot 0 -  2. In de 24ste werd Isa L gewisseld voor Angel. Een plaagstootje van Altior maar de keepster van sv DSO Iris kwam niet in de problemen. In de 30ste minuut werd Danique in de zestien onderuit geschoffeld en dit resulteerde in een penalty. Angel achter de bal en schoot snoeihard in maar de keepster van Altior redde op een wonderbaarlijke manier. Die zelfde Angel kreeg geel van de scheidsrechter omdat ze een opmerking maakte, tien minuten moest sv DSO het dus doen met tien. Klein foutje achterin wat bijna de 1 – 2 opleverde maar de goed keepende Iris aan sv DSO-zijde pareerde de bal goed.  Trainer Mario Bastiaan zette in de rust nog even de puntjes op de wel bekende I er viel meer te halen. In de 53ste minuut werd Danique gewisseld voor Fliss. Er gebeurde weinig de wedstrijd kabbelde alle kanten op. Na tien minuten was het bijna raak voor sv DSO drie vier open kansen werden niet benut. 64ste minuut corner aan sv DSO-zijde van Amber T die de bal goed voorbracht waar Evelyne de 0 – 3 aantikte. Nog geen twee minute later was het Danique die Angel een op een zette en die deed wat ze moet doen scoren 0 – 4. Niet veel later was het weer Angel die op een slimme pass van Danique de 0 – 5 binnen schoot. Evelyne werd gewisseld en Julia kwam voor haar. 66ste minuut door niet opletten achterin werd de 1 – 5 een feit. Twee minuten later was het weer raak voor Altior, sv DSO werd wat slordig 2 – 5. Door vermeend buitenspel aan Altior kant werd de 3 – 5 een feit. Isa b werd gewisseld voor Annelot, die nog geen minuut later het zijnet liet bewegen door een goede solo. 75ste  minuut die zelfde Annelot een corner die goed de zestien binnen viel en Julia de bal snoeihard kopte en haar bal net over deklat zag gaan. Nog geen minuut later zag Danique haar bal op de paal uiteen spatten. 78ste minuut Angel gaf wel een heel slim balletje op de goed doorgelopen Danique die de bal om de keepster van Altior omspeelde en de 3 - 6 binnen tikte. Sv DSO bleef lekker voetballen wat de einstand bracht op 3 – 7 door weer en doelpunt van Angel uit een pass van weer Danique.

Zaterdag 13-11-2021 komt de nummer twee KMD op bezoek op Sportpark Bentwoud de wedstrijd begint om 14:45 uur.