2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Zaterdag 13-11-2021 klein maar dapper komt op bezoek (KMD).

Trainer Mario Bastiaan en team manager Isa Toet weten wat er moet gebeuren vandaag winnen van de nummer twee. 14:45 uur de scheidsrechter laat het spel beginnen en de bal rolt over de drassige grasmat. Het was gelijk KMD dat gas gaf en na twee minuten al de bal recht op keepster Iris van sv DSO schoot. In de 4de minuut was het weer bijna raak een diepe bal op de spits van KMD en die zag haar bal net over gaan. Sv DSO schrok wakker want nog geen twee minuten later was het Angel die Loraine voor de keepster van KMD zette maar die zag haar bal recht in de armen verdwijnen. In de 9de minuut was het toch raak voor KMD een fout van achterin werd afgestraft 0 – 1. Gelijk vanaf de aftrap was het aan de kant van sv DSO bijna raak Isa B zag haar bal ook in de armen van de keepster van KMD verdwijnen. In de 14de minuut was er een slimme pass van Danique op Loraine maar ook zei kon het net niet laten bollen. Een minuut later was het Isa L die recht in de armen van de keepster van KMD schoot. In de 17de minuut werd Amber B,Isa B vervangen en Sascha en Annelot kwamen voor beiden. Dit was een gouden wissel want een minuut later was het Danique die haar schot tegen de paal zag belanden maar in de rebound was de sluwe Sacha de verdediging van KMD te slim af de 1 – 1 was geboren. In de 25ste minuut was het weer raak voor sv DSO een bal uit het niets waar Angel op af rende en de keepster van KMD wist te omspelen 2 – 1. In de 28ste minuut kwamen Julia en Bliss erin voor Evelyne en Isa L. Trainer Mario Bastiaan gooide het om  de spits van sv DSO Loraine werd laatste vrouw en Tahnee ging er voor spelen. Bij KMD waren er twee plagen de nummers 10 en 8 die toch wel het elftal dragen maar voorstopper Tahnee kwam nauwelijks in de problemen. 30ste minuut Angel werd een op een gezet door Bliss met een fantastische pass de 3 - 1 werd aangetikt. In de 35ste minuut was het Anne die een goede partij speelde vervangen door Isa B.  Amber T werd alleen voor de keepster van KMD gelanceerd maar in plaats van te schieten op de goal schoot ze de bal te ver naar links waar Sascha niets meer mee kon doen. Nog geen drie minuten later was er een communicatie fout achterin bij sv DSO en de spits van KMD kon makkelijk de bal achter de keepster van sv DSO plaatsen 3 – 2. Het was stil in de kleedkamer de meiden wisten dat er wat te halen viel. Danique, Bliss, Anne en Amber B plaatse zich op de bank in de tweede helft. In de 47ste minuut was het Annelot die op rechts werd weg gestuurd en die zag haar bal in het zijnet belanden. In de 52ste minuut was er gerommel voor de keepster van sv DSO, ze kwamen er niet meer uit. En zo geschiedde de 3 – 3. Maar drie minuten later was het Angel die Annelot in een scoring positie zetten voor de keepster van KMD en zij zag het net bollen 4 – 3. Maar klein maar dapper bleef aandringen en een onnodige fout werd fataal de 4 – 4 werd op het scoringsbord gezet. In de 70ste minuut werden de toch goed spelende Isa B, Amber T en Julia gewisseld voor Danique, Bliss en Anne.De wedstrijd zat op dat moment op slot maar in de 75ste minuut was het Danique op rechts die haar schot voorlangs zag gaan. Tien minuten later was het Annelot die naar de kant ging voor Amber T en nog eens vijf minuten later kwam Julia erin voor Evelyne. Sv DSO pakte in de laatste minuten het voor touw en zo zag Amber T haar snoeiharde schot net over deklat gaan. Beide partijen moesten met het gelijke spel genoegen nemen.

Zaterdag 20-11-2021 spelen de meiden  van trainer Mario Bastiaan thuis tegen DSVP MO19-1 om 14:30 uur.