Hildamlaan 1
2731BT
BENTHUIZEN
tel. 079-3315591

Zaterdagmiddag 18-12-2021 de meiden van trainer Mario Bastiaan  moesten weer de wei in na twee weken stil te hebben gestaan. Tegenstander Concordia uit Delft, staat 9de met 10 punten.

Precies 14:30 werd er afgetrapt.  De trainer had zijn elf op papier staan keepster Iris met als linksback Anne centraal Tahnee en Amber T        en rechtasback Isa B  middenveld rechts Julia midden Angel en links Evelyne en voor Sascha, Loraine , Danique wissels Bliss, fliss en Isa L. Er werd gelijk door beide partijen hoog druk gezet. In de vijfde minuut kwam er een slimme pass van Julia op Loraine die haar bal net naast zag gaan. Maar nog geen drie minuten later was het Concordia die door het even niet opletten aan sv DSO-zijde de bal net over de deklat zag gaan.

De middenmid Angel zag ook haar schot in de 12de minuut net naast het doel van Concordia gaan.  In de 22ste minuut werd Julia vervangen door Isa  L. Er werd goed gecombineerd veel drie hoekjes op het veld wat in de 26ste minuut door het goede door zetten van Danique op rechts Angel in een scoringspositie zette en zei zag haar bal tegen de touwen belanden 1 – 0. 27ste minuut werden Sascha en Evelyne gewisseld voor Bliss en Fliss. Drie minuten later was het weer Danique die Angel vrij speelde en die gaf zoveel effect aan de bal dat de keepster van Concordia er alleen maar naar kon kijken 2 – 0.   In de 35ste minuut was het Isa B die goed dribbelde en zichzelf in een goede positie neer zette maar zei zag haar schot in de armen van de keepster van Concordia belanden. In de 38ste minuut was het Danique die een bal tussendoor kreeg aangespeeld en een op een voor de keepster van Concordia kwam te staan en schoot de bal slim in de verre hoek de
3 – 0 was geboren.

In de 40ste minuut toch even een plaagstootje van Concordia maar de goed op lettende goalie Iris aan sv DSO-zijde had met dit schot geen probleem. In de rust werd er door trainer Mario Bastiaan toch nog even opgewezen dat ze scherp moesten blijven.
In de 49ste minuut was het Danique die een waanzinnege voorzet gaf op Fliss die alleen maar haar linkerbeen tegen de bal hoefde te zetten maar de bal ging voorlangs.

Zo kabbelde de wedstrijd maar door. Concordia verdedigde met man en macht. Maar sv DSO kwam er niet meer doorheen, nog wel wat kansen in de 63ste en de 77ste minuut maar helaas de tweede helft bleven de doelpunten aan sv DSO-zijde uit.

Het is nu nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de nog te spelen wedstrijd uit tegen Zestienhoven.