2481AN
WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

Woubrugge VR 1- sv DSO VR 1
Zaterdagmiddag 23-10-2021 het is herfst met zo’n 14 graden op de teller moesten de meiden van trainer Marwan weer de wei in na hun laatst gespeelde wedstrijd op 02-10-2021 uit tegen Siveo’60. Toen stond de stand na 90 minuten op 3 – 3. Woubrugge gaat goed met 9 uit 3, dus sv DSO moet aan de bak. Sv DSO begon sterk aan de wedstrijd met al na vijf minuten een schot van Cathrin wat net over deklat ging. Sv DSO bleef hoog druk zetten en de verdediging van Woubrugge had hier toch wel moeite mee. Maar in de 14de minuut was het de spits van Woubrugge die even door de verdediging heen sneed aan sv DSO-zijde en een goede redding van de keepster Coraleigh aan sv DSO-zijde voorkwam een doelpunt. Na nog geen twee minuten later aan de rechterkant stond de sluwe Tanya die met een goede solo de verdediging omspeelde van Woubrugge maar haar schot werd geblokt. De wedstrijd ging beide kanten op allebei de teams zetten goed druk. In de 27ste minuut was het even slikken een vermeende handsbal van Yamila aan sv DSO-zijde werd door de scheidsrechter weg gewimpeld. In de 30ste minuut werd er gewisseld en wel Cathrin, Yamila en Karlijn gingen naar de kant en Sara, Julia en Jaimy kwamen erin aan sv DSO-zijde. In de 33ste minuut een goede actie van Tanya over rechts en die gaf een sublieme pass op de linksbuiten Julia die op haar beurt de touwen deed bewegen 0 – 1. Niet veel later was het dezelfde Tanya die Sara aan het werk zette, maar die zag haar bal net naast gaan. De thee werd toch wat heet gedronken het verschil was te weinig de kansen werden niet benut. Na de rust werd Veronica gewisseld voor de jonge Amber normaal spelende in de MO19-1. In de 52ste minuut was het even niet opletten aan sv DSO-zijde en de 1 – 1 was geboren. Maar twee minuten later was het Amber die met een solo over rechts de achterlijn haalde maar helaas haar bal niet zag benutten door de spitsen van sv DSO. Een goede combinatie van Woubrugge op het middenveld maar door het goede werk van Rowan die helaas de bal in haar gezicht kreeg waar eigenlijk voor moest worden afgefloten werd de 2- 1 een feit. De middenvelders van sv DSO Isabel, Chiara en Amber combineerde goed en voedde de spitsen goed. 65ste minuut werd de goed spelende linksback Sanne vervangen voor Yamila. De verdediging aan sv DSO-zijde op dat moment met Jaimy, Nikki en Yamila stond als een huis. Even schrikken aan sv DSO-zijde toen de pitbull Chiara bleef liggen na een corner. Karlijn werd haar vervanger. Sv DSO kreeg wat kansen maar kon de bal niet achter de keepster van Woubrugge krijgen. In de 83ste minuut werd de genadeklap uitgedeeld en de spits van Woubrugge schoot de bal achter de keepster van sv DSO 3 – 1. De koppies gingen niet hangen aan sv DSO-zijde maar de kleine kansen die er nog kwamen werden niet benut.

Aanstaande woensdag 27-10-2021 spelen de meiden van trainer Marwan uit tegen BVCB Sporthoekpad 1 te Bergschenhoek om 20:00 uur voor de beker. Eem paar dagen later zaterdag 30-10-2021 speelt VR 1 thuis tegen SJZ VR 1 om 13:00 uur.