Sahr Kabuta bezorgd sv DSO op zijn motortje de overwinning

Gotzenhainsingel 14
2665KP
BLEISWIJK
tel. 010-5215759

In de eerste helft waren er op sportpark Merenveld meer regendruppels die de aandacht van de redelijk gevulde tribune kregen dan hoogtepunten op het veld.

sv DSO begon in dezelfde basisopstelling als verleden week tegen UVS.

Bij sv DSO stond het verdedigend best goed, van gevaarlijk aanvallend spel was geen sprake. Te veel sv DSO’ers hadden simpelweg hun dag niet en SoccerBoys wilde gewoon niet weer zoveel tegengoals als verleden week (5) incasseren. Een bloedeloze 0-0 ruststand was het gevolg.

Na rust was er meer strijd vanuit het Zoetermeerse kamp, zonder de Bleiswijkse counter mogelijkheden uit het oog te verliezen. Sahr Kabuta (na rust in het veld gekomen voor Junior Basilio) bracht power en gedrevenheid op het zware, natte veld. Zijn 0-1 volgde na een uitgespleten pass van Pepijn de Pagter. Kabuta zette zijn motortje aan en schoof de bal beheerst vanaf links met zijn rechtervoet binnen.

Enige minuten later weer een goal van Kabuta. Zijn keiharde kopbal werd echter na buitenspel constatering afgekeurd.

sv DSO bleef de aanvallende partij, ook na de gedwongen wissel van Jeffrey Aarts. Nicky Kos verving hem verdienstelijk.

Luttele speelminuten verder, er stond nog geen uur speeltijd op de klok, leek sv DSO op de 0-2 af te stomen. Kabuta, hij weer, stoomde door aan de linkerkant van het veld maar had geen oog voor de volledig vrijstaande spits Tim Lamboo. Eindstand derhalve 0-1.

Een slechte wedstrijd maar 3 punten en wederom een clean sheet voor doelman Wolsheimer. Meer zat er niet in, een zakelijke overwinning.

Opstelling sv DSO:

Sven Wolsheimer
Daley Windhorst-Jurian Koevoets-Diosmell Heijgen-Jered Badal
Pepijn de Pagter-Jeffrey Aarts-Wesley Vaes
Junior Basilio-Tim Lamboo-Chris Hagi

Wissels:

46' Sahr Kabuta voor Junior Basilio
57' Nicky Kos voor Jeffrey Aarts
82' Delano de Rooij voor Jered Badal

Bijzonderheden:

Geel voor Nicky Kos

Hoewel de competitie net is begonnen heeft svDSO het maximale aantal punten behaald en geen tegengoals gekregen en is nu gedeelde koploper. Volgende week, 9 oktober, wacht Te Werve uit. De wedstrijd op sportpark Vredenburch (Julianalaantje) in Rijswijk begint om 14.30 uur.

Doelman Sven Wolsheimer met wederom een 'clean sheet'.