Jaarverslag sv DSO 2021/2022 - sv DSO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jaarverslag sv DSO 2021/2022

Jaarverslag sv DSO 2021/2022

9 oktober 2022 15:15

Secretaris

Ook afgelopen seizoen heeft de vereniging te maken gehad met Corona gerelateerde invloeden (Nov-Feb). Laten we hopen dat we daar dit seizoen helemaal geen last meer van zullen hebben.

Laat ik starten met onze grootste afdeling:

Jeugd (jongens - meiden)

Afgelopen seizoen waren er zo’n 70 jeugd teams actief. Om dit in goede banen te leiden zijn er heel veel vrijwilligers nodig. Graag spreken wij hiervoor onze grote dank uit! Iets meer inzoomend zien we dat er op verschillende hoge niveaus goede resultaten zijn neergezet. Zonder anderen tekort te willen doen wil ik er een paar noemen t.w. MO13-2, MO15-1, MO17, JO13-1, JO15-1. Vanzelfsprekend gaan onze felicitaties uit naar allen teams die bovenmatig hebben gepresteerd.

Naast de normale competities zijn er gelukkig ook weer toernooien geweest waar DSO teams uitstekend hebben gepresteerd.

Helaas wel een punt van aandacht blijft incidenten en wangedrag. DSO zal niet schromen hiertegen op gepaste wijze stevig op te treden! 

Senioren:

Deze afdeling is qua grootte ongeveer gelijk gebleven al zien we verschuivingen richting 35 en 45 plus. Geen enkel probleem zolang ze DSO maar trouw blijven. Over het algemeen is er ook binnen de senioren afdeling prima gepresteerd.

Lastig is wel het grote aantal sr leden dat op regelmaat van vereniging wisselt. Deze ontwikkeling bezorgt de ledenadministratie erg veel extra werk. Navraag naar de rede waarom, leert ons dat er geen trend in valt te ontdekken. De redenen variëren.

Sr Selectie 1 & 2:
Tja, welk nieuws kan ik hierover melden…

Onder leiding van trainer Bert de Best eindigde onze hoofdmacht als 2e en had nacompetitie gehaald. In een zeer spannende reeks werd uiteindelijk promotie afgedwongen. Respect! 

Onder leiding van trainer Rewien Malaha eindigde ons 2e als 3e en had nacompetitie gehaald. Helaas in deze reeks uitgeschakeld door RVVH.

Al met al een geslaagd seizoen.

VOETBALplus: 

Voetbalplus voor leden met een beperking heeft een bijna compleet seizoen kunnen draaien. Er zijn plannen voor uitbreiding met andere doelgroepen. Het is erg leuk deze groep op zondagochtend onder leiding van Rene van Oeffel aan het werk te zien.

 

Ten slotte willen wij alle leden  die iets meer doen dan voetballen extra bedanken.

Zij zijn echt onmisbaar en wij hopen dat ze dit tot in lengte van dagen volhouden.

 

Dank u wel. 

Het jaarverslag is ook na te lezen onder 'bestuursbesluiten' op deze website

 

Bron: sv DSO
Delen

Lees meer over:
Bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!